มีน้ำใจ ไม่อวดตัว มั่วไม่ทำ

mPEC

I have never let my schooling interfere with my education.

Mark Twain

Before you speak, ask yourself: Is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence?

Shirdi Sai Baba

Teaching should be such that what is offered is perceived as a valuable gift and not as a hard duty.

Albert Einstein

คนกล้าคือคนที่กลัว คนที่ไม่กลัวไม่ต้องใช้ความกล้า

mPEC

I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand.

Confucius

Nationalism is an infantile sickness. It is the measles of the human race.

Albert Einstein

Real learning comes about when the competitive spirit has ceased.

J. Krishnamurti

The only thing that interferes with my learning is my education.

Albert Einstein

It's not that I'm so smart. It's just that I stay with problems longer.

Albert Einstein

ข้อสอบคัดเลือกนักเรียนเข้าค่ายฟิสิกส์สอวน.ศูนย์เตรียมฯ ค่ายหนึ่ง 2552-53 และคำตอบ

Tags: