คนกล้าคือคนที่กลัว คนที่ไม่กลัวไม่ต้องใช้ความกล้า

mPEC

มีน้ำใจ ไม่อวดตัว มั่วไม่ทำ

mPEC

I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand.

Confucius

Before you speak, ask yourself: Is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence?

Shirdi Sai Baba

The only thing that interferes with my learning is my education.

Albert Einstein

Nationalism is an infantile sickness. It is the measles of the human race.

Albert Einstein

It's not that I'm so smart. It's just that I stay with problems longer.

Albert Einstein

Teaching should be such that what is offered is perceived as a valuable gift and not as a hard duty.

Albert Einstein

Real learning comes about when the competitive spirit has ceased.

J. Krishnamurti

I have never let my schooling interfere with my education.

Mark Twain

ข้อสอบคัดเลือกนักเรียนเข้าค่ายฟิสิกส์สอวน.ศูนย์เตรียมฯ ค่ายหนึ่ง 2552-53 และคำตอบ

Tags: